Uitvaartverzorging Hernalsteen,
begeleiding in alle sereniteit in Brussel en overal in België

Sinds 1910 staat Uitvaartverzorging Hernalsteen aan uw zijde om u te steunen in de moeilijkste momenten. Wij zorgen voor een gedenkwaardig eerbetoon bij het overlijden van uw dierbaren. Onze uitvaartonderneming is gevestigd in Neder-over-Heembeek en biedt haar diensten aan in Brussel en in heel België.

Over
ons

In moeilijke en pijnlijke momenten, zoals bij het verlies van een dierbare,  zet ons uitvaartcentrum zich volledig in om u alle steun te bieden. Onze onderneming, bestaande uit een toegewijd team, staat aan uw zijde om u deskundig advies te geven,  al uw zorgen te behandelen en u discreet en welwillend te begeleiden gedurende dit delicate traject.

Diensten
op maat

Wanneer we geconfronteerd worden met het overlijden van een dierbare, kunnen we ons verloren voelen bij de voorbereiding van de begrafenis. Daarom bieden wij u tal van diensten aan, waaruit u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren en die van de overledene: crematie, begrafenis, opstellen van doodsbrieven, organisatie van de ceremonie…

Onze uitvaart-
artikelen

Om u te helpen de mooiste uitvaart voor uw dierbare te organiseren, bieden we een ruime keuze aan uitvaartartikelen; bloemstukken die u rechtstreeks op onze website kunt bestellen, gedenksieraden, met of zonder as, urnen en reliekhouders, evenals doodskisten in elke stijl die passen bij uw wensen.

Bestel
uw bloemen

Wilt u de ceremonieruimte versieren? Wilt u bloemen plaatsen naast de kist van de overledene? Op onze website kunt u rechtstreeks boeketten, gerbes, kussens of kransen bestellen. Ons formulier helpt u bij het kiezen van het type versiering, evenals de hoofdkleuren van de bloemen en het budget.

Betuig
uw medeleven

Wij publiceren altijd het overlijdensbericht van de mensen van wie we de uitvaart verzorgen. Op onze pagina Rouwbetuigingen hebt u de gelegenheid om even stil te staan en uw medeleven te betuigen met de families in rouw. Wij zullen uw berichten van medeleven doorgeven aan de betrokkenen.

Wij beantwoorden
veelgestelde vragen

Wij willen uw zorgen verlichten tijdens deze moeilijke periode, zodat u zich kunt concentreren op de herinnering aan uw dierbare. Met dit in gedachten hebben wij een rubriek met Veelgestelde vragen samengesteld, waarin u belangrijke informatie vindt over de verschillende stappen van de organisatie van een begrafenis.

Uitvaartverzorging Hernalsteen
staat voor u klaar

Al meer dan 100 jaar bieden wij onze diensten aan in Brussel en in heel België. Ons team is 24/7 beschikbaar, reageert snel en biedt u oplossing op maat. Neem contact met ons op per telefoon op 02 / 668 46 42 of via het contactformulier.

Contact NL