Onze uitvaartartikelen
voor unieke eerbetuigingen in België

Uitvaartverzorging Hernalsteen biedt u een uitgebreid assortiment uitvaartartikelen:  bloemen, urnen, reliekhouders, gedenksieraden, doodskisten enz. Ons deskundig team zet zich in om u te begeleiden en u zo goed mogelijk te adviseren door u professionele ondersteuning te bieden om u door de moeilijke momenten heen te helpen.

Onze besteldienst
voor bloemen

Wilt u de ceremonieruimte versieren of bloemen plaatsen bij de doodskist van de overledene? Uitvaartverzorging Hernalsteen helpt u de keuze van uw bloemen: boeketten, gerbes, kransen, kussens, enz. Neem contact met ons op voor advies over het soort bloemen en de te kiezen kleuren.

Onze gedenksieraden

Met gedenksieraden kunnen we een herinnering bewaren aan degenen die zijn overleden. Wij bieden discrete sieraden die een klein deel van de as van de overledene kunnen bevatten. In goud, zilver of staal, u kiest het materiaal en wij bieden u verschillende modellen aan. We kunnen er ook de vingerafdruk of de naam van de overledene in graveren.

Onze urnen

Na de crematieplechtigheid hebt u de keuze om de as van de overledene te verstrooien of bij te zetten in een columbarium. Uitvaartverzorging Hernalsteen biedt u urnen in verschillende maten en stijlen aan. In hout, porselein, glas of steen, wat uw wensen ook zijn, wij kunnen u adviseren en helpen bij uw keuze.

Onze reliekhouders

Als u een deel van de as van uw overleden dierbare wilt bewaren, kunt u de elegante optie van een reliekhouder overwegen. Deze houder biedt u de mogelijkheid om de dierbare herinnering aan de overledene bij u thuis te bewaren. Het wordt echter sterk aanbevolen om de reliekhouder op een rustig en geschikt plekje te zetten.

Onze doodskisten

Onze uitvaartonderneming biedt u een ruime keuze aan doodskisten, aangepast aan uw voorkeuren en aan die van de overledene. Of het nu voor een crematie of een begrafenis is, we stellen modellen in alle stijlen, maten en afwerkingen tot uw beschikking. Onze doodskisten zijn verkrijgbaar in massief hout of in spaanplaat.

Vraag ons om advies

Wat uw vraag ook is, wij zijn er om u persoonlijke bijstand en waardevol advies te bieden om het u gemakkelijker te maken. Als u meer informatie wilt over onze uitvaartartikelen of een specifieke vraag hebt, neem dan contact met ons op via 02 / 668 46 42 of via het formulier.

Contact NL